• HITRA STORITEV!

  • KAKOVOSTNO DELO!

  • TRŽAŠKA CESTA 39,
    1000 LJUBLJANA

  • 041 683 002

    H2O@SIOL.NET

O NAS

izkušnje si nabiramo že od leta 1992.

O nas

Pri h2o 2000 d.o.o. se ukvarjamo z nasednjimi dejavnostmi : čiščenje kanalizacij, odmaševanje odtočnih cevi, praznenje greznic ter odvoz odplak vseh vrst. Zastala voda nam ne dela težav, ker mi znamo z zamašenimi odtoki.

Dosegljivi smo 24/7

saj smo za vas vedno pripravljeni

Zaposlitev

Imaš izkušnje z vodovodnimi inštalacijami in te zanima dinamično terensko delo in potrebuješ zaposlitev se nam oglasi na tel. 041 683 002 ali na e-mail

nizke cene

čiščenje odtokov z jekleno žico do premera 75mm samo 60€! (Velja samo za mesto Ljubljana)

kdo smo

Naše podjetje je specializirano za čiščenje odtokov, čiščenje kanalizacij ter odvoz vseh vrst odplak (praznjenje greznic, praznjenje lovilcev maščob, praznjenjem lovilcev olj, čiščenje peskolovov). Smo eni redkih, ki se ukvarjajo s čiščenjem vertikalnih odtočnih cevi vse do višine 50 m, za kar uporabljamo specialna orodja, ter tehniko čiščenja, ki smo jo z dolgoletnimi izkušnjami sami razvili.

Pri čiščenju uporabljamo najnaprednejše tehnologije in smo vedno korak pred drugimi. Tehnologijo Flexshaft čiščenje z verižniki uporabljamo že od leta 2018, a za nove tehnike čiščenja smo vdeno pripravljeni. Ukvarjamo se tudi z sanacijami brez izkopa z različnimi tehnikami. V letu 2022 smo začeli z obnavljanjem cevi z apliciranjem epoxy smole ali poliurye na cevne sisteme.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992, že prej pa smo sodelovali v sklopu podjetja H2O d.o.o ki se je ukvarjalo s čiščenjem odtočnih cevi že od leta 1991. Bili smo eni prvih podjetij leta 1991, ki smo za čiščenje odtočnih cevi uporabljali stroje tako tudi do danes.Z dolgoletnimi izkušnjami smo konkurenčni na trgu, tako s ceno predvsem pa s kvaliteto opravljenih storitev.

NASVETI

  • Počena vodovodna cev Takoj poskusite zapreti glavni vodovodni ventil. Zmanjšajte pritisk vode tako, da odprete vodo na najnižji točki v hiši. Ponavadi je to v kletnih prostorih. Poskušajte ugotoviti kje je nastala napaka. Če je napaka na cevi za toplo vodo, zaprite dovod vode v grelnik. Zdaj lahko odprete hladno vodo. Če bo popravilo trajalo dalj časa, izklopite bojler, oziroma grelno telo.

  • Zamašen kuhinjski odtok Večina zamašitev v kuhinji nastane zaradi maščobe. V korito vlijte vrelo vodo, počakajte nekaj minut, nato pa uporabite gumijasti zvon za odmašitev, ki ustvari vakum. Če imate dvojno korito, zamašite eno stran in ustvarjajte vakum na drugi strani. Čiščenje kuhinjskega odtoka izvajamo s strojem z jekleno žico,nakateri je na koncu pritrjen rezkar, ki reže maščobo ter ostale obloge.

  • Zamašena kopalna kad Poskusite z gumijastim zvonom. Preliv pa zamašite z mokro krpo, da vam zrak ne uhaja skozenj. Zamašen odtok v kopalni kadi, odmašujemo s strojem z jekleno žico . težave s kanalizacijo Spustite vodo v WC školjki. Če vam je voda pritekla v kletnih prostorih ali talnem sifonu je zamašena kanalizacija. V tem času ne uporabljajte vode da ne bi prišlo do izlitja. Pokličite našo številko za nujne intervencije 041 683 002.